2011. november 7., hétfő

Hampshire, Mark: Jelek és szimbólumok - Jelenlegi ára: 4 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Jelek és szimbólumokA könyv listaára: 4995 Ft. Leírás:
A közlekedést szabályozó útjelző táblák, tájékoztató piktogramok természetes részei mindennapjainknak, de jeleket, szimbólumokat látunk az élelmiszer csomagoláson, ruhák belső címkéin, műszaki cikkeken, járművek oldalain. A grafikus jelek tudományának megfejtése lehetővé teszi egy-egy gondolat, üzenet egyezményes, tömör összefoglalását és dekódolását. A dizájnjában is színvonalas, jól forgatható kötet témafelvezetőjében olvassuk: A különböző kultúrák a jeleket és szimbólumokat az élet fontos témáinak ábrázolására használják: a tudománynak és a vallásnak, a jónak és a rossznak, az életnek és a halálnak, a szerelemnek és a szerencsének mind megvannak a maguk szimbólumaik. Az angol szerzőpáros a világ legismertebb grafikai ábráinak ered a nyomába, kutatva jelentésüket és eredetüket. Áttekintik a különböző korokból származó jelképeket a prehisztorikus barlangrajzoktól a jelenkori graffitikig. A négy fejezetre bontott gyűjtemény az emberiség első kommunikációs kísérleteit megtestesítő, ősi jelek vizsgálatával kezdődik. A második fejezetben jelennek meg a (vallási, politikai és kulturális) csoporthoz tartozás és a személyes identitás szimbólumai. A harmadik részben témakörök és hangulatok szerinti csoportosításban is megismerhetjük a kommunikációs eszközöket (háború és béke, sport, ételek és italok, stb. ). Végül hétköznapjaink funkcionális, információhordozó jelei zárják a sort, betekintést adva többek között a hangjegyírás, az útbaigazítás, a jelnyelv, illetve az egészség és biztonság témakörének szimbólumaiba. Az oldalakat mindvégig uralják a színes illusztrációk, így designerek számára kreatív ötletek páratlan forrásának is tekinthető a képjegyzékkel záruló mű. ISBN: 978-963-244-070-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 045 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 17:30
. Hampshire, Mark: Jelek és szimbólumok - Jelenlegi ára: 4 045 Ft